Ποιοί Είμαστε
Vector Space

Vector Space, μια μπάντα δύο ατόμων. H μπάντα όπως έχει, ''ιδρύθηκε'' στα τέλη του 2011. Ξεκινήσαμε με κάποιες πειραματικές εγγραφές, δουλεύοντας με λούπες και ηλεκτρονικά στοιχεία, ενώ αδιαπραγμάτευτη βάση στη μουσική μας παραμένουν τα φυσικά όργανα. Παρακολουθούμε όλα τα είδη μουσικής ενώ έχουμε ιδιαίτερη προτίμηση στο Darkwave, Post-Punk, Avant-garde, Κλασσική μουσική, Jazz και Electronica από όπου προέρχονται και οι περισσότερες επιρροές μας.


Σας διασκεδάζουμε;

Μόνοι μας παράγουμε και διανέμουμε την μουσική μας. Κρατάμε εχθρική στάση προς μάνατζερ, μεσάζοντες, πορτιέρηδες, εμπόρους τέχνης. Οι ηχογραφήσεις γίνονται με δικά μας μέσα, ενώ οι δουλειές μας διανέμονται ελέυθερα.


Οι απόκοσμες μελωδίες, δεν τελειώνουν ποτέ...

Οι μελωδίες, μας ακούγονται απόκοσμες, όμως δεν έχουνε από καιρό πεθάνει, υπάρχουν πάντα πίσω από τις ζωές και απ' το μοιραίο του θανάτου. Υπάρχουν στην ελαφρότητα και στην ευδαιμονία. Καθώς αυτές, γεμίζουν τις καρδιές μας,τις αναπαράγουμε μέσω της μουσικής μας. Κάνουμε κύκλους μέσα στην νύχτα, μετρώντας την απόσταση απ’ το κέντρο. Για λίγο ακόμη, διασκεδάζουμε, γελάμε και ουρλιάζουμε...
Untitled DocumentΗ ιστοσελίδα μας δεν είναι σχεδιασμένη για τον Ιnternet Εxplorer. Για να τη δεις, χρησιμοποίησε οποιονδήποτε άλλο browser.
Διαφορετικά μπορείς να μπεις εδώ (...ξανά αν ήρθες από εκεί).